Els nostres tastos segueixen la
proporció anomenada 'perfecta' 1/4 i es materialitzen amb una mesura
2,5cl/10cl. Només utilitzem ginebres Premium (Hendrickc's, Bulldog,
Martin Miller, Brecon, Pink 47...) i les servim amb diferents tòniques (Fever
Tree, Fentimans, tònica catalana, nòrdic, schweppes...) Treballar amb
aquestes matèries Premium ens permet crear combinats on es potencien un o dos
botànics, per aconseguir un gintònic on la sofisticació es troba en la puresa
dels seus elements: sense estridències, sense aglomeracions innecessàries. En
busca del gintònic perfecte, partint de l'essència
|
Activitat per a grups de 14 persones
DURADA: 1,5h
PREU:
*4 gintònics amb 3 ginebres Premium i tònica schweppes i nòrdic
*4 gintònics amb 3 ginebres i tòniques Prèmium
*4 gintònics amb 4 ginebres i 2 tòniques Prèmium i tònica schweppes
i nòrdic
LLOC: Et proposem dos espais ideals per gaudir de la calma
d'aquesta beguda:
A l'hivern i tardor, al celler de Cal Ball: màgia centenària.
A l'estiu i primavera, al Chill-out: romàntica llibertat.
S'ha de contractar al fer la reserva o amb 1 setmana
d'antelació.
|
El gintònic s'ha convertit en la beguda de moda dels últims
temps i s'ha creat tota una llegenda al voltant dels seus orígens i de la
seva preparació. La nostra proposta és essencialment lúdica i es basa en
descobrir les sensacions organolèptiques dels diferents elements que
configuren aquest combinat de moda. Tot i que es farà una petita introducció
als origens del gintònic i les característiques dels seus protagonistes, la
idea és crear un ambient de reunió, tastar diferents propostes amb ginebres
Premium, acompanyades de les actuals tòniques Premium i descubrir alguns
petits secrets del gintònic: el carbònic, les proporcions, els botànics...
Tot en un ambient pensat per passar una estona agradable i aprendre tot
assaborint la tranquil·litat del moment en el millor espai.
|
També podeu optar per degustar un dels nostres gintònics de la carta.
Per a tots aquells que voleu saber una mica més del gintònic us recomanem aquestes pàgines: